top of page
  • jazyky

Procvičte si anglické časy

Zajímá vás, jak jste na tom s anglickými časy? Můžete to zjistit hned v tomto krátkém videu, kde si s lektorkou Andreou uděláte tour po přítomných, minulých, předpřítomných a předminulých časech. Společně doplníte věty a lektorka vám vždy vysvětlí, proč byl použit který čas.

Znalost časů v angličtině patří mezi základní pilíře pro úspěšnou a srozumitelnou komunikaci. Je třeba, abychom uměli vyjádřit, jestli už jsme nějakou věc udělali, už udělali nebo ji právě děláme - zkrátka je důležité, aby druhá strana, se kterou mluvíme pochopila, jestli je naše aktivita včera-dnes-zítra. :-)


Pravidelné procvičování znalostí je v každém cizím jazyce nutností, je to stejné jako třeba chodit do posilovny. Pokud přestaneme pravidelně cvičit, svaly ochabnou, stejně tak je tomu i u mozku, protože mozek funguje také jako sval.

Perfektní místo, jak si angličtinu udržet a stále se učit novým věcem najdete v klubu English Spot Premium. Pod vedením hned 3 lektorek vám klub nabídne širokou škálu video lekcí, motivačních a inspirativních tréninků, možnost živých konverzačních setkání a mnohé další výhody a benefity. Prozkoumejte s námi klub a vyzkoušejte ho na 1.měsíc úplně zdarma. Zjistěte více tady >>

27 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page